Shirit Dekorativ Fije Jeshile Me Borë 8×300 Cm

2.99

Out of stock

SKU: 1083127 Category:

Përshkrim

Kurorë dekorative e Krishtlindjeve me borë të gjelbër.
Dekoroni vetëm ose në pemë dhe dekoroni në mënyrë unike!
Ngjyra E gjelbër
Përshtatshmëria e moshës *KUJDES! Mbajeni larg fëmijëve
Gjatësia x Gjerësia 3 m x 8 cm