Korrektor Shirit I Bardhë 5Mmx6M 2 Copë

0.99

In stock

SKU: 1087731 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 2 shirita mini korrigjues, 1 të bardhë me jeshile dhe 1 të bardhë me portokalli, prej 5 mm x 6m.
Ngjyra Perime e Bardhë Portokalli
2 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.
Gjatësia x Gjerësia 5 mm x 6m