Shirit Dekorativ Silver Me Shkëlqim 8×300 Cm

2.49

Out of stock

SKU: 1129924 Category:

Përshkrim

shirit argjendi dekorative e Krishtlindjeve.
Dekoroni vetëm ose në pemë dhe dekoroni në mënyrë unike!
Gjatësia x Gjerësia 3 m x 8 cm