Shirit Letre Zbukurues I Trash “Washi” Me Dizajnë Të Ndryshëm 500×1.5 Cm 3 Copë

0.49

Out of stock

SKU: 1161440 Category:

Përshkrim

Shirit Washi në 3 modele të ndryshme. Pritini dhe ngjitni në objekte, kalendarë, dhurata ose punëdore.
Ngjyra Shumëngjyrëshe
3 copë
Gjatësia x Gjerësia 500×1.5 cm