Shirit Dekorativë Ngjyrë Shampanjë Me Yje 10×300 Cm

2.99

Out of stock

SKU: 1168932 Category:

Përshkrim

Dekoroni vetëm ose në pemë dhe dekoroni në mënyrë unike!
Ngjyra Shampanjë
Gjatësia x Gjerësia 3 m x 10 cm