Shishe Me Bojë “Tempera” E Bardhë 500 Ml

2.99

Out of stock

SKU: 1118923 Category:

Përshkrim

Shishe Tempera White 500ml
Jo toksike. Përdoret në letër, dru, etj. Ajo thahet duke lënë një përfundim të përhershëm. Shkrihet në ujë. Shpëlajeni me ujë të ftohtë dhe sapun.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra E bardhë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.