Shkop Për Selfie Me Bluetooth

6.99

Out of stock

SKU: 1176373 Category:

Përshkrim

Shkop Selfie me trekëmbësh. 3 shufrat në krye të dorezës mund të hiqen dhe vendosen në pjesën e poshtme për të formuar trekëmbëshin. Ndiqni udhëzimet, rrotulloni dhe rregulloni këndin për fotot unike. Kontrolluesi pa tel punon me 1 bateri të tipit CR2032 (të përfshira).
LengthxWidthx Lartësia e Paketimit: 17x5x22 cm