Shportë Plastikë Me Thurje Pana 12 L

2.99

Out of stock

SKU: 1193823 Category:

Përshkrim

Shporta për magazinimin dhe organizimin ecru me doreza. Ideale për sende të vogla, libra dhe të tjera.
Ngjyra Ekru
Materiali Plastikë
Kapaciteti 12 lt
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 40.5x27x13 cm