Snowboard Për Fëmije I Kuq 86x46x15 Cm

9.99

Out of stock

SKU: 1113042 Category:

Përshkrim

Snowboard me doreza dhe rrip. Pesha maksimale 50 kg.
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia: 86x46x15. cm.
Materiali: Plastikë.
Mosha e sugjeruar 5 vjeç e lart. Ndiqni udhëzimet.