Stativ Trekëmbësh Me Kapëse Për Fotografi

1.79

Out of stock

SKU: 1142213 Category:

Përshkrim

Me këmbë jashtëzakonisht fleksibël, mund të vendoset kudo, ideale për ta mbajtur atë! Mund të rrotullohet 360 gradë dhe mund të rregullohet plotësisht në pozicionin e dëshiruar