Stepler I Zi Me Kapëse 10/5 Mm

3.99

Out of stock

SKU: 1020725 Category:

Përshkrim

Paketa përmban një stepler të zi nr. Dhe një kuti me kapëse nr. 10.
Kapëset janë 10 mm të gjata dhe 5 mm të larta, të përshtatshme për kapjen e 10 fletëve.
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.