Stepler I Kuq & Gri Me Heqëse Kapësesh & 500 Kapëse

2.49

In stock

SKU: 1023219 Category:

Përshkrim

Paketa përmban një stepler gri-të kuq nr. 26/6, 1 heqëse kapsesh e kuqe dhe një kuti me 500 kapëse nr. 26/6.
Kapëse janë 26 mm të gjata dhe 6 mm të larta, të përshtatshme për kapjen e 23 fletëve.
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.