Stilolaps Xhel Me Ngjyra 6 Copë

1.29

In stock

SKU: 1119699 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 6 stilolapsa SEMIGEL me majë 1.0mm në 6 ngjyra të ndryshme. Teknologji e avancuar e bojës për linja të lëmuara dhe të qëndrueshme. I papërshkueshëm nga uji. Ato nuk zbehen. Pa acide.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Shumëngjyrëshe
6 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.