Stilolaps I Zi “A-Plus” Me Boje Të Lëngshme E Zezë & Blu 0.5 Mm 2 Copë

0.99

In stock

SKU: 1033802 Category:

Përshkrim

paketa përmban 1 stilolaps me bojë të lëngshme me bojë blu dhe 1 stilolaps me bojë të lëngshme me bojë të zezë.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Blu e zezë
2 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.