Stilolaps Gri “A-Plus” Me Boje Të Lëngshme Blu. I Zi. I Kuq 4 Copë

1.49

In stock

SKU: 1037027 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 4 stilolapsa me boje të lëngshëm, 2 blu, 1 të zezë dhe 1 të kuqe.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Blu e kuqe e zezë
4 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.