Stilolaps I Verdhë “Bic” Me Boje Blu 4 Copë

1.29

Out of stock

SKU: 1107092 Category:

Përshkrim

Stilolaps BIC me majë të butë 0.8 mm që ju lejon të shkruani mirë. Paketa përmban 4 stilolapsa me bojë blu dhe trup të verdhë.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Verdha Blu
Seti i markës BIC
4 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.