Stilolaps “Pelikan” Me Gomë Blu 4 Copë

1.99

In stock

SKU: 1120294 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 4 stilolapsa të qëndrueshëm me bojë blu, jashtëzakonisht të butë dhe gome, dorezë ergonomike. Me majë 1 mm.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Blu
Seti i markës Pelikan
4 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.