Mbajtëse Telefoni & Tablete

0.99

Out of stock

SKU: 1188459 Category:

Përshkrim

Baza celulare ose tabletash, e zezë për ta stabilizuar atë në çdo sipërfaqe të sheshtë. Ka 5 gota thithëse në secilën anë dhe ngjitet në mënyrë efektive në sipërfaqe dhe pajisje. Ka aftësinë të rrotullohet 360 gradë.
Ngjyra E zezë
Diametri x Lartësia 5×7.5 cm