Tabelë Tape Për Afishim Me 10 Pineska 45×60 Cm

5.99

In stock

SKU: 1012393 Category:

Përshkrim

Tabelë tape me kornizë druri dimensione 45×60 cm. Ka 10 kunja me një kokë të trashë në ngjyra transparente, 2 litarë dhe kllapa për tu varur dhe një kutitë në pjesën e poshtme për kunjat.