Tabele Shkruaj-Fshi Beauty Rozë

2.49

In stock

SKU: 1005167 Category:

Përshkrim

Për Vajzën “Shkruaj – Fshi” Me Një Dorezë Për Transferim Të Lehtë Dhe Vizatim Të Një Vajze Të Bukur. Ka Një Stilolaps Të Veçantë Magnetik Dhe 2 Pulla – Magnet Në Dizajnë Të Ndryshme. Vizatoni, Vizatoni, Shkruani, Fshini Përsëri Nga Fillimi.
Gjinia Vajze
Përshtatshmëria E Moshës * Kujdes! Nuk Është I Përshtatshëm Për Fëmijët Nën 3 Vjeç
Gjatësia X Gjerësia 30X20 Cm