Tableta Kundër Molës Me Aromë Jaseminë 12 Copë

0.99

Out of stock

SKU: 1138127 Category:

Përshkrim

Paketimi përmban 12 tableta kundër Molës. Me origjinë natyrore që mbron rrobat, qilimat, gëzofët dhe të gjitha sendet prej pëlhure që mbahen brenda. Ato përmbajnë vaj esencial jasemini që parfumos hapësirën me një aromë të këndshme që zgjat.
12 copë
* KUJDES! Mbajeni larg fëmijëve.