Tapet Dere Shumëngjyrësh Dizajn “Welcome” 75×45 Cm

8.99

In stock

SKU: 1178958 Category:

Përshkrim

Tapë Derë E Jashtme, Me Sipërfaqe Pëlhure, Linja Të Stampuara Dhe Dërrasa “Welcome”.
Ngjyra Shumëngjyrëshe
Pesha E Paketës 2 Kg
Përbërja Gome Me Sipërfaqe Pëlhure.
Gjatësia X Gjerësia X Trashësia 75x45x0.40 Cm