Tapet Pellushi Rozë 75×120 Cm

17.99

In stock

SKU: 1168038 Category:

Përshkrim

Tapet Me Sipërfaqe Gëzofi Dhe Fund Pa Rrëshqitje.
Gjatesiaxgjersia: 120×75 Cm.
Perberja: 100% Poliester.
Ngjyra Rozë
Materiali Poliestër
Gjatësia X Gjerësia 120×75 Cm