Tapet Leshi I Zi 55×90 Cm

5.99

Out of stock

SKU: 1098215 Category:

Përshkrim

Tap I Zi Dekorativ Në Dizajn Dhe Formë Kafshësh, Me Sipërfaqe Që Nuk Rrëshqet Në Pjesën E Poshtme. Ideale Për Çdo Stinë.
Trashësia: 350 G / M2
Ngjyra E Zezë
Materiali I Produktit Poliestër