Telajo E Bardhë 20×20 Cm 4 Copë

4.99

In stock

SKU: 1072163 Category:

Përshkrim

Një grup prej 4 kanavacesh katrore me një kornizë druri 20×20 cm. Ideale për bojë vaji dhe bojë akrilike.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra E bardhe
Materiali Druri
4 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.
Gjatësia x Gjerësia 20×20 cm