Telajo E Bardhë 20×60 Cm

1.99

Out of stock

SKU: 1072165 Category:

Përshkrim

Një kanavacë e bardhë me një kornizë të fortë druri, në madhësi 20×60 cm. Ideale për bojë vaji dhe bojë akrilike.
Ngjyrë E bardhë
Materiali i produktit Dru
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.
Gjatësia x Gjerësia 20×60 cm