Telajo E Bardhë A3 30×40 Cm

2.49

In stock

SKU: 1066327 Category:

Përshkrim

Kanavacë e bardhë me kornizë druri të ngurtë, me madhësi A3. Ideale për bojë vaji dhe bojë akrilike, 100% pambuk, pesha 280 gr, me veshje të trefishtë akrilike gesso.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra E bardhe
Materiali Dru pambuku
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 30x40x1.4 cm