Telajo Elefant Me 5 Bojëra & Penel Set 15×20 Cm

0.99

In stock

SKU: 1072095 Category:

Përshkrim

Paketa përmban një kanavacë “Unë shoh dhe pikturoj” me një vizatim të një elefanti, prej 15×20 cm, 5 ngjyra akrilike prej 3 gr në ngjyra të ndryshme dhe 1 penel pikture.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Shumëngjyrësh
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.
Gjatësia x Gjerësia 15×20 cm