Telajo Zanë Me 5 Bojëra & Penel Set 15×20 Cm

0.99

Out of stock

SKU: 1072096 Category:

Përshkrim

Paketa përmban një kanavacë “See & Paint” me një dizajn zanash, 15×20 cm, 5 ngjyra akrilike prej 3 gr në ngjyra të ndryshme dhe 1 penel pikture.
Gjinia Djalë vajze
Hero Zanat
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.
Gjatësia x Gjerësia 15×20 cm