Telajo Me Breshkë Për Ngjyrosje Me Bojëra & Penel Set Për Fëmijë 15×20 Cm

0.99

In stock

SKU: 1165806 Category:

Përshkrim

Paketa përmban një kanavacë të printuar paraprakisht 20×15 cm me një model breshkë dhe 5 ngjyra prej 3 gr së bashku me një penel.
Gjinia Djalë vajze
Gjatësia x Gjerësia 20×15 cm