Thikë Metalike Me Dizajn Mermeri 23 Cm

0.99

Out of stock

SKU: 1180065 Category:

Përshkrim

Thikë shërbyese me teh pak të dhëmbëzuar dhe dorezë mermeri.
Materiali: Çelik Inox
Gjatësia x Gjerësia 23×2 cm