Topa Dekorative Të Bardha Koral Me Forma 6 Cm 6 Copë

1.99

Out of stock

SKU: 1076254 Category:

Përshkrim

Set me topa të pemës së Krishtlindjes, të bardha, të shpuara, me shkëlqim, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E bardhë
Materiali i produktit Plastike
6 copë