Topa Dekorativ Ngjyrë Gurkali Me Xixa & Mat 7 Cm 12 Copë

5.99

Out of stock

SKU: 1142764 Category:

Përshkrim

Stolitë e pemës së Krishtlindjes, topa bruz, mat dhe me shkëlqim, në paketim.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve vjen në jetë!
Ngjyra Bruz
Materiali i produktit Plastike
12 copë