Topa Dekorativ Ngjyrë Gurkali Me Xixa & Mat 3 Cm 20 Copë

2.99

In stock

SKU: 1142763 Category:

Përshkrim

Stolitë e pemës së Krishtlindjes, topa bruz me shkëlqim dhe mat, në paketim.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve vjen në jetë!
Ngjyra Bruz
Materiali i produktit Plastike
20 copë