Stalaktite Dekorative Ngjyrë Gurkali 15 Cm 6 Copë

1.99

Out of stock

SKU: 1142768 Category:

Përshkrim

Stolitë e pemës së Krishtlindjes, stalaktitet bruz, me teksturë dhe me shkëlqim, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Bruz
Materiali i produktit Plastike
6 copë