Topa Dekorativ Silver Me Xixa & Shkëlqim 5 Cm 12 Copë

2.99

In stock

SKU: 1040375 Category:

Përshkrim

Stolitë e pemës së Krishtlindjes, topa argjendi, mat, me shkëlqim dhe shkëlqim, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Argjendi
Materiali i produktit Plastike
12 copë