Top Dekorativë Transparent Me Borë 8 Cm

1.29

Out of stock

SKU: 1184682 Category:

Përshkrim

Stoli i pemës së Krishtlindjes top transparent, i zbukuruar me fletë pishe, kone pishe dhe brenda me topa bore.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Transparente
Materiali i produktit Plastike