Top Dekorativë Transparent Me Borë & Boce Pishe 8 Cm

1.29

Out of stock

SKU: 1184678 Category:

Përshkrim

Stoli i pemës së Krishtlindjes top transparent, i zbukuruar brenda me borë dhe degëza me kone pishe.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Transparente
Materiali i produktit Plastike