Top Dekorativë Transparent Me Kokrra Të Kuqe & Dëborë 8 Cm

1.29

Out of stock

SKU: 1184683 Category:

Përshkrim

Stoli i pemës së Krishtlindjes top i tejdukshëm, i zbukuruar brenda me topa bore dhe gjethe jeshile me topa vezullues të kuq.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Transparente
Materiali i produktit Plastike