Top Dekorativë I Kuq Me Boçe Pishe & Kokrra Të Kuqe 8 Cm

1.29

Out of stock

SKU: 1184323 Category:

Përshkrim

Topi i zbukurimit të pemës së Krishtlindjes i veshur me pëlhurë të kuqe të kuqe dhe degë pishe me kon pishe dhe manaferrat.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E kuqe e bardhë Gjelbër
Materiali i produktit Shkumë