Top Dekorativ Silver Me Perla 10 Cm

1.49

In stock

SKU: 1144076 Category:

Përshkrim

Stoli i pemës së Krishtlindjes top argjendi me perla.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Argjendi
Materiali i produktit Plastike