Top Dekorativë Me Kuadrate Me Xixa 8 Cm

1.29

Out of stock

SKU: 1184527 Category:

Përshkrim

Ornamenti i pemës së Krishtlindjes me kuadrate me mat, me kryq ngjyrë vija të zeza ari dhe jeshile.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E kuqe e zezë ari e gjelbër
Materiali i produktit Plastike