Top Dekorativë I Kuq I Tejdukshëm 10 Cm

0.79

Out of stock

SKU: 1155722 Category:

Përshkrim

Stoli i pemës së Krishtlindjes me ngjyrë të kuqe transparente, i zbukuruar brenda me xhingël.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E kuqe transparente
Materiali i produktit Plastike