Topa Dekorative Të Kuq Koral Me Forma 6 Cm 6 Copë

2.49

Out of stock

SKU: 1076253 Category:

Përshkrim

Dekorime të pemës së Krishtlindjes topa të kuq të shpuar me shkëlqim në pako.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota e mrekullueshme e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E kuqe
Materiali i produktit Plastike
6 copë