Topa Dekorative Gold Me Xixa & Forma 10 Cm 2 Copë

1.79

Out of stock

SKU: 1143011 Category:

Përshkrim

Topa të pemës së Krishtlindjes, të artë, të shpuar, në paketim.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Ari
Materiali i produktit Plastike
2 copë