Top Dekorativë I Tejdukshëm Me Dege Pishe 8 Cm

1.29

Out of stock

SKU: 1155720 Category:

Përshkrim

Stoli i pemës së Krishtlindjes top i tejdukshëm, i zbukuruar brenda me manaferrat me dëborë në një degë të gjelbër
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Transparente
Materiali i produktit Plastike