Topa Dekorative Ngjyrë Gur Kali Me Flok Bore & Xixa 8 Cm 6 Copë

3.99

Out of stock

SKU: 1169671 Category:

Përshkrim

Zbukurimet e pemës së Krishtlindjes, topa bruz me shkëlqim dhe dizajn me flakë argjendi, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Bruz
Materiali i produktit Plastike
6 copë