Top Dekorativ Ngjyrë Bronzi Me Perla 8 Cm

0.79

Out of stock

SKU: 1155316 Category:

Përshkrim

Stoli i pemës së Krishtlindjes top prej përlaje me perla me shirit.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyrë Bronzi
Materiali i produktit Plastike