Top Dekorativë I Tejdukshëm Tinsel 8 Cm

0.79

In stock

SKU: 1155719 Category:

Përshkrim

Stoli i pemës së Krishtlindjes xhingël transparent i ylbertë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyrë Transparente
Materiali i produktit Plastike