Top Dekorativë I Zi Me Perla 10 Cm

0.69

Out of stock

SKU: 1144080 Category:

Përshkrim

Stoli i pemës së Krishtlindjes perla e zezë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E zezë
Materiali i produktit Plastike